„A Fidesz szerint újabb adóemelésekről döntött a kormány, így július 1-től, illetve 2010-től jelentősen nőni fog a magyar vállalkozások, családok és magánszemélyek adóterhe, és könnyen lehet, hogy az ingatlanadó 30 milliós értékhatárát is lejjebb viszik – mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.”
-
Ez láthatóan nem az én véleményem, csak olvastam a MNO. 2009. május 21-i friss hírei között, és az olvasottak alapján erősödött az én véleményem is.

-
Nem csodálom a „derék” szoclib, baloldalinak álcázott, valójában ízig-vérig tőkés beállítottságú, csupán a saját anyagi érdekeit hajhászó kormányzó alakulat kétségbeesett mindennapos megnyilvánulásai után az ilyen és ehhez hasonló, igencsak gyomorforgató cseleket sem.

Persze, a hatalomért semmi sem drága!
-
Mert véleményem szerint is egy újabb megbocsájthatatlan cselről van szó.

Ez a Napnál is világosabb.
Hiszen másként ők nem tudnak létezni. Érvényesülni meg pláne nem!

Mindig hazudni kell-gondolják ők. Mert ha azt mondanák az embereknek, amit valójában később megvalósítanak, akkor soha nem lett volna módjuk véghezvinni ország és nemzetromboló tevékenységüket.
-
De hogyan is gondolkodnak ők?
Véleményem szerint ezt jól kifejtette a legnagyobb klasszikusuk az egyik elhíresült beszédében, amelyben tudtunkra hozta alantas gondolkodásmódjukat.

Legalábbis nekem ezt üzente, amikor bevallotta, hogy a világgazdaság pénzbősége és a manipulációk, trükkök százai elegendő biztosíték volt a számukra, hogy hatalomban maradjanak.
-
Vagyis a félrevezetettekkel elhitessék, hogy ők az igazak, ők szolgálják az országot, a nemzetet. A leg aljasabb hazugságokat igazságnak állítják be.

Az ígéreteikhez a megfelelő pillanatban kölcsönöket vesznek fel, a nemzet vagyonát értékesítik, tönkretéve általa a termelő és értékesítő ágazatokat, a teljes nemzetgazdaságot.
-
De az szerintük nem baj! Van pénz a világban, mert azt a náluk okosabbak megtermelik, és örüljenek, hogy adhatnak kölcsönt a rászorulóknak.
Ezért hát nem is fontos a gazdaság jó működése, elegendő, ha jó a kommunikáció.
-
És minden bajok okának azt nevezik meg, hogy minden rendben van, csak nem tudták időnként elmondani az embereknek az esetleges hibák okát. De amikor elmondják, akkor sem azt halljuk tőlük, hogy mindenkor mindent el rontottak, hanem, mert mi, a társadalom sokat fogyasztottunk, meg az ellenzék nem hajlandó együttműködni,-ami szerencse, mert akkor már valóban a gödör legfenekén lennénk-meg a világ pénzügyi és gazdasági válsága... Szóval mindenki hibás, csak ők nem? És Ön szerint?


1 megjegyzés:

  1. Igen, igen, ők nem hibásak semmiben, csak az a baj, ezt még most is sokan beveszik, legalábbis én sokallom. Amit látok, hallok, de beszélhetnék a saját környezetemről is.
    Viszont egy kicsit csalódtam a Fideszben is, valahogy nem megy úgy az elszámoltatás, ahogyan szeretnénk, bár én nagyon radikális vagyok.
    Na, meg a minimálbér, attól is a falnak megyek, csak újabb adócsalásokra ad okot. Meg ki is találta ki, nem emlékszem rá, de nem értem, miért jó az egy országnak, ha az emberek nem tudnak költeni, meg feketén dolgoztatják őket, na még sorolhatnám. Ez nagyon jó téma, oldalakat lehetne írni róla, csak nem harap rá az AdSense, sajna.

    VálaszTörlés